Bucketlist

Tiener sterft bij vervullen laatste wens Bucketlist

Tiener sterft bij vervullen laatste wens Bucketlist

Een 17-jarige tiener uit Connecticut in de Verenigde Staten is op wel heel bizarre wijze om het leven gekomen. Ze had een Bucketlist met drie wensen om te vervullen.
Bij het vervullen van de laatste kwam ze helaas om het leven. Rebecca Townsend stelde in december 2012 een korte lijst op van dingen die ze wilde doen voordat ze dood zou gaan. Ze deed dat in het kader van een schoolopdracht. Haar Bucketlist bestond uit:

1) Naar Spanje gaan
2) Zoenen in de regen
3) Een leven redden.

De eerste twee wensen wist ze vrij eenvoudig uit te laten komen. Haar ouders namen haar mee op een reis naar Spanje. Daar ontmoette ze een jongen, waarmee ze ook daadwerkelijk in de regen zoende. Toen Rebecca afstudeerde, kreeg ze haar Bucketlist opnieuw in handen.

Het vermoeden bestaat dat Rebecca de lijst opnieuw heeft bekeken en wilde aanvullen op bucketlist.eu toen ze op 2 juli uit bed stapte. Diezelfde avond ging ze in een nabijgelegen dorpje naar een vuurwerkshow kijken. Toen de show rond 21.00 uur was afgelopen, stak ze met haar vriend Benjamin de straat over. Opeens kwam een auto op volle snelheid hun richting ingereden. Rebecca duwde Benjamin weg, maar ze werd zelf aangereden en overleed.

Daarmee had Rebecca een leven gered en haar laatste wens op de Bucketlist.eu vervuld. Benjamin werd in ernstige, maar stabiele toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Haar familie vond de Bucketlist na haar overlijden terug op haar kamer.

Voor Rebecca's vrienden is het geen verrassing dat ze zich zo onzelfzuchtig opstelde. In een Facebookbericht laat haar nicht Rachel weten dat Rebecca levenslustig was en veel liefdadigheidswerk deed. Zo was ze de oprichtster van een non-profitorganisatie die onderwijs voor meisjes in ontwikkelingslanden sponsort.

Ondertussen probeert Rebecca's familie troost te vinden in het feit dat ze uiteindelijk heeft bereikt wat ze wilde. De vraag blijft echter of ze inmiddels niet meer wensen gehad zou hebben. Op Bucketlist.eu kan je niet alleen je eigen bucketlist aanmaken, maar ook nieuwe leuke missies en uitdagingen tegenkomen. Ook kun je daardoor nieuwe mensen ontmoeten die dezelfde wensen hebben. Vervolgens proberen we nog een step verder te gaan! Wij helpen jouw droomwensen te verwezenlijken.

 

Gerelateerde missies...

294

Fietsen op Cuba