Bucketlist

Vrouw adopteert terminale hond en maakt een bucketlist

Vrouw adopteert terminale hond en maakt een bucketlist

Maak kennis met Chester: een oude hond die door terminale kanker niet meer lang te leven heeft. Zijn nieuwe bazin Nicole Elliot vond hem in een asiel, en besloot de hond mee naar huis te nemen om zijn laatste dagen wat dragelijker te maken. Vervolgens maakte ze een Bucketlist....

Nicole zag een foto van het beest op internet en een oproep voor een hospice. Ik heb er lang over na moeten denken of ik Chester in huis zou nemen. Ik heb een ook een kleine dochter en mijn oma was net overleden. Ik heb er een nachtje over geslapen, maar wist toen ik wakker werd meteen dat dit was wat ik moest doen. Toen ze Chester ontmoette viel ze wel meteen als een blok voor het beest. De deuren gingen open en ik zag Chester. Ik was meteen verliefd. Ik wist dat het mijn taak was om zijn laatste dagen de beste dagen van zijn leven te maken.

Bucketlist
Het kersverse bazinnetje besloot een bucketlist voor Chester op te stellen. De laatste tijd zijn ze bezig alle punten op het lijstje af te werken. Zo kreeg de hond een heerlijke spa-behandeling, een shopmiddag met alle spullen die hij wilde, en vooral heel veel eten. Op de planning staat verder nog onder andere een etentje in een luxe restaurant, een verjaardagspartijtje met zijn viervoetervrienden en een dag naar het strand. Nicole: "Ik probeer hem het normale hondenleven te geven wat hij misschien nooit eerder heeft gehad. Dat, en een heleboel verwennerij."

De ervaringen van Chester en Nicole zijn te lezen op bucketlist.eu waar zij zich gratis heeft aangemeld voor de gelegenheid. De vooruitgang van de bucketlist is op de pagina te volgen. Het is te hopen voor baas en hond dat ze nog heel veel mooie dingen samen mogen beleven.

 

Gerelateerde missies...